News
Dec 15, 2019
Ευεξία studio

Maria Kokkinou School of Ballet - ευεξία studio's cover photo

Dec 15, 2019
Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που ήσασταν μαζί μας κι αυτή τη βραδιά.

Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που ήσασταν μαζί μας κι αυτή τη βραδιά. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα μου τα παιδιά για τις δυο καταπληκτικές παραστάσεις που χάρισαν σε εμάς. Είμαι πραγματικά συγκινημένη με τον επαγγελματισμό που αντιμετώπισαν το απαιτητικό προγραμμα της τελευταίας εβδομάδας, ακόμα και τα μικρότερα παιδιά. Μπράβο μας, τα καταφέραμε! Τεράστιες ευχαριστίες στη guest artist μας, την κουμπάρα μου @georginakypraiou που ήρθε από την Αθήνα για να με αντικαταστήσει, μια και ήταν αδύνατο να χορέψω εγώ. Η ωραιότερη sugar plum fairy που θα μπορούσα να έχω στο δικό μου Καρυοθραύστη.
Ένα ξεχωριστό μπράβο σε ένα σπουδαίο κορίτσι, στο μικρό μου Χριστινάκι που μετά από ένα πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό, πείσμωσε και κατάφερε να ερμηνεύσει τον απαιτητικό ρόλο της Κλάρας. Με συγκίνησες!
Το πιο ζεστό ευχαριστώ σε όλους όσοι ξεβολεύτηκαν από τον καναπέ τους αυτή τη βροχερή βραδιά και γέμισαν και πάλι το θέατρο μέχρι και την τελευταία σειρά. Σας ευχαριστώ όλους που αγαπήσατε τον καρυοθραυστη μου όσο εγώ! Το τελευταίο και πιο σπουδαίο ευχαριστώ στο backstage team μου, τους φίλους μου, που αντί να παρακολουθήσουν τη παράσταση ήταν πίσω μαζί μου και δούλευαν με ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι το τέλος. Χωρίς αυτους δεν θα είχαμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ αγαπημένη μας κυρία Σκεύη, ευχαριστώ Αντρέα, Αντώνη, Χαρά, Δένα, Μαριλένα και Μαμίνα! Σας αγαπώ πολύ όλους!
Φωτογραφίες πολύ σύντομα από την καταπληκτική μας ομάδα @dec_audiovisual_photography love you guys!
Καλά Χριστούγεννα να φτάσουμε, κι όσο για τις μαθήτριες και τον μοναδικό μαθητή μου, σας περιμένω αύριο στη σχολή για αγκαλιές. Με κάνατε πολύ περιφανή! Σας αγαπώ όλους.

#balletperformance #thenutcracker #thenutcrackerballet #balletteacher #balletteacherlife #balletdreams #lastperformance #proudballetteacher
@ Dimotiko Theatro Larnaca

Dec 14, 2019
Αυτή τη βροχερή βραδιά ελάτε να μοιραστούμε τη μαγεία για τελευταία

Αυτή τη βροχερή βραδιά ελάτε να μοιραστούμε τη μαγεία για τελευταία φορά για το 2019! The Nutcracker! 🎀🎀🎀

Dec 6, 2019
Larnaka Municipality - Δήμος Λάρνακας

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί σε αυτό το χριστουγεννιάτικο παραμύθι!
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 24655594.

Nov 29, 2019

The videoclip you have all been waiting for by the amazing team DeC Audiovisual Photography love you guys! ❤️

Χορηγός επικοινωνίας K-Cineplex 🙏🏻😊❤️

🎀 The Nutcracker by Maria Kokkinou School of Ballet!
🎀 Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Με πολλή αγάπη και πολλή δουλειά, σας παρουσιάζουμε για δυο μοναδικές παραστάσεις τον δικό μας Καρυοθραύστη!
🎀 13-14 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας.
🎀 Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 17:00-19:30 στη σχολή μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 24655594.

Nov 26, 2019
🎀 The Nutcracker by Maria Kokkinou School of Ballet!

🎀 The Nutcracker by Maria Kokkinou School of Ballet!
🎀 Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Με πολλή αγάπη και πολλή δουλειά, σας παρουσιάζουμε για δυο μοναδικές παραστάσεις τον δικό μας Καρυοθραύστη!
🎀 13-14 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας.
🎀 Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 17:00-19:30 στη σχολή μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 24655594.

Special thanks:
🙏🏻 Στον χορηγό επικοινωνίας μας K-Cineplex Λάρνακας
🙏🏻 Στους μέγα χορηγούς μας Public Cyprus και Freshland
🙏🏻 Στους χορηγούς μας Hans & Gretel και την εταιρία ni.kω ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ΛΤΔ
🙏🏻 Στους υποστηρικτές CHAMP5 Hippocampus Protaras-Cyprus Edem's Yard και στην αγαπημένη μου make-up artist Vaso Yiacoumi Make-up artist

Nov 26, 2019
Ευγενία Σταύρου - Κλινική Ψυχολόγος

Χορός και ψυχική υγεία. Από την οπτική μιας ψυχολόγου που χορεύει όλη της τη ζωή, έναν υπέροχο άνθρωπο, τη δίκη μας Ευγενία Σταύρου.

Nov 13, 2019
Τι εννοείς σε ένα μήνα ακριβώς;

Τι εννοείς σε ένα μήνα ακριβώς; 💝

Photo by @dec_audiovisual_photography 🙏🏻❤️😊 #countingbackwards #onemonthtogo #balletperformance #thenutcrackerballet #comingup #balletschool #kokkinouschoolofballet #christmasloading #balletteacher #balletteacherlife

Nov 10, 2019
Θέληση θα πει να έχεις σπάσει το χέρι σου την προηγούμενη μέρα, να

Θέληση θα πει να έχεις σπάσει το χέρι σου την προηγούμενη μέρα, να είναι σε γύψο μετά από ανάταξη, να σου ζητούν όλοι να μείνεις σπίτι να ξεκουραστείς και να πηγαίνεις στη σχολή για το βίντεο της παράστασης, με την κουβέρτα αγκαλιά για να κρύψουμε το σπασμένο χέρι.
Θέληση θα πει να έχεις ζωγραφίσει στον γύψο τη λέξη “ballet” και να τσακώνεσαι με τη μαμα με τη γιαγιά με τη δασκάλα γιατί χορεύεις μέσα στο σπίτι ασταμάτητα με το χέρι ακινητοποιημένο όλες τις χορογραφίες της παράστασης.
Θέληση θα πει να σου λένε δεν μπορείς και να λες τουλάχιστον θα προσπαθήσω.
Θέληση θα πει ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
Αν θα μπορούσα να περιγράψω αυτή τη λέξη με μια όμοια της, Χριστίνα θα την ονόμαζα. Ο Θεός να σε έχει καλά αγάπη μου. Ό,τι θέλει ο Θεός και ό,τι μας πει ο γιατρός. Εγώ πάντα δίπλα σου. Σε λατρεύω.

#dreambig #balletdreams #balletdreamscometrue #lovemykids #beautifulbabyballerina #balletchildren #balletschool #kokkinouschoolofballet

Nov 9, 2019
I don’t believe in magic.

I don’t believe in magic. I do believe in Christmas though, and that is basically the same thing! 💝

#christmastree #balletschool #kokkinouschoolofballet #believeinchristmas #videoshooting #nutcrackerballet #nutcrackerseason #balletteacherlife @ Maria Kokkinou School of Ballet - ευεξία studio

View More Posts On Facebook

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com